Perry Voskamp en Mark van Steenbeek hebben een nieuw bedrijf gestart in het ontwikkelen van websites voor iedereen die er een nodig heeft. De opening van het nieuwe bedrijf zorgt ervoor dat veel mensen makkelijk en snel een nieuwe professionele website kunnen krijgen met alles erop en eraan vanaf hosting pakket tot aan een domein naam. Met veel ervaring in development en allebei een afgeronde opleiding in applicatie en media technologie kunnen wij u beloven dat u bij ons precies krijgt wat u wilt voor een passende prijs. Wij als twoScript streven voor goede service en aandacht waar nodig, wij willen uw gedachten voor een website of applicatie werkelijkheid maken. Wij bespreken alle mogelijkheden met u en beslissen dan de stappen die we gaan nemen en houden goed contact met u zodat u altijd de voortgang van uw website of applicatie weet. Wij willen dat u van het opgeleverde product denk: Ja, dit is precies wat ik voor ogen had. En daar gaan wij voor!

“We kijken er naar uit om de wereld te laten zien hoe wij voor bedrijven en anderen een perfecte website kunnen maken”.

Perry Voskamp

Website developer en ondernemer

Mark van Steenbeek

Website developer en ondernemer

Laten we ons voorstellen! Wij zijn Mark en Perry, de trotse oprichters van twoScript. Wij hebben samen op de zelfde opleiding gezeten en zijden toen al tegen elkaar dat wij samen een bedrijf moesten starten en dus aan het eind van onze opleiding zijn we daadwerkelijk begonnen met het bedrijf twoScript.

Wat doen wij?

twoScript is gespecialiseerd in web development. Wij kunnen ingewikkelde web applicaties maken zoals een cijfers systeem voor een school, maar wij kunnen natuurlijk ook gewoon websites of webshop maken. Doordat wij veel ervaring hebben met programmeren kunnen wij waar andere bedrijven vastlopen u verder helpen en al uw wensen vervullen. Daarnaast zijn wij altijd blij om te helpen met het hosten van sites en onderhouden van WordPress. Ook hebben wij ervaring met het maken van mobiele applicaties.

Onze missie

Wij geloven dat een succesvolle website begint bij een diepgaand begrip van de wensen en doelstellingen van onze klanten. Onze missie is om uw digitale visie werkelijkheid te maken. Dit doen we door nauw met u samen te werken, uw ideeën te verfijnen, en samen de beste route naar succes te bepalen. Door continu overleg en updates zorgen we ervoor dat u volledig betrokken blijft bij het ontwikkelproces en dat het eindresultaat precies is wat u voor ogen had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *