Perry Voskamp

Perry Voskamp

Website developer en ondernemer

Mark van Steenbeek

Mark van Steenbeek

Website developer en ondernemer

Wat doen wij?


twoScript is gespecialiseerd in web development. Wij kunnen ingewikkelde web applicaties maken zoals een cijfers systeem voor een school, maar wij kunnen natuurlijk ook gewoon websites of webshop maken. Doordat wij veel ervaring hebben met programmeren kunnen wij waar andere bedrijven vastlopen u verder helpen en al uw wensen vervullen. Daarnaast zijn wij altijd blij om te helpen met het hosten van sites en onderhouden van WordPress. Ook hebben wij ervaring met het maken van mobiele applicaties.

Onze missie


Wij als twoScript streven voor goede service en aandacht waar nodig, wij willen uw gedachten voor een website of applicatie werkelijkheid maken. Wij bespreken alle mogelijkheden met u en beslissen dan de stappen die we gaan nemen en houden goed contact met u zodat u altijd de voortgang van uw website of applicatie weet. Wij willen dat u van het opgeleverde product denk: “Ja, dit is precies wat ik voor ogen had”. En daar gaan wij voor!

Onze visie


Bij twoScript geloven we dat een website meer is dan alleen een digitale visitekaartje. Het is een belangrijk marketingtool en een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. Daarom stellen we bij twoScript altijd de wensen en doelen van onze klanten centraal. We willen dat jouw website een uitstekende gebruikerservaring biedt voor je bezoekers en dat het een effectief middel is om jouw doelen te bereiken, of het nu gaat om het genereren van leads, het verkopen van producten of het verspreiden van informatie. Daarnaast willen we bij TwoScript dat onze klanten zich geholpen voelen en dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. We streven ernaar om een goede, open communicatie te hebben met onze klanten en om samen te werken om een website te creëren die aan al hun wensen voldoet. We willen dat onze klanten trots zijn op hun website en dat deze een belangrijke bijdrage levert aan hun online succes. Daarom zetten we bij TwoScript altijd ons beste beentje voor en gebruiken we de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat jouw website er professioneel uitziet en goed functioneert.