Efficiënt voorraadbeheer met behulp van de WeFact API: hoe we e-ability hebben geholpen om hun bedrijf te laten groeien

Onlangs hebben we voor e-ability, een bedrijf dat electriche rolstoelen verkoopt, een voorraadsysteem ontwikkeld met behulp van de WeFact API. E-ability had hiervoor nog geen voorraadsysteem en wilde graag een efficiënte manier om hun voorraad bij te houden.

Met behulp van de WeFact API hebben we een voorraadsysteem opgezet dat real-time de voorraad bijhoudt en automatisch bijwerkt wanneer er een aankoop plaatsvindt. Dit betekent dat e-ability altijd op de hoogte is van hun voorraadniveaus en kan reageren op vraag en aanbod op een efficiënte manier.

Maar het voorraadsysteem biedt nog veel meer voordelen voor e-ability. Het kan bijvoorbeeld helpen om voorraadkosten te minimaliseren door te zorgen dat er niet te veel voorraad wordt aangehouden, wat leidt tot lagere opslagkosten. Het kan ook helpen om de efficiëntie te verhogen door te zorgen dat medewerkers snel toegang hebben tot informatie over voorraadniveaus en locaties.

We zijn trots op het werk dat we hebben geleverd voor e-ability en hopen dat dit voorraadsysteem hen zal helpen om hun bedrijf te laten groeien en slagen. Als u ook op zoek bent naar een voorraadsysteem of andere IT-oplossingen voor uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om te zien hoe we u kunnen helpen.