Kapper template

Kapper template

Wij als twoScript zijn bezig geweest met een template voor kappers! Wij hebben een template gemaakt met alles erin wat een kapper zoekt.

Wij zijn begonnen met het onderzoeken van kappers en barbershop om er achter te komen welke functionaliteiten en informatie belangrijk is voor op de website van een kapper. Hiermee kunnen wij een template maken waar alle wensen van kappers in staan. Zo hebben wij in ons onderzoek veel contact gezocht met kappers en vragenlijsten rond gestuurd en zijn wij bij onze onderdelen gekomen voor op de Website.

Functionaliteiten van de website

Afspraken systeem

Een systeem waar klanten via de website een afspraak kunnen inplannen. U krijgt dan een agenda waar deze afspraken worden ingepland. Als u ook nog telefonisch klanten krijgt die een afspraak willen inplannen kun je deze gemakkelijk tussen de online gemaakte afspraken plaatsen. Als er online een afspraak wordt gemaakt krijgt de klant ook een sms of mailtje de dag van de afspraak, zodat de klant het niet kan vergeten. Na afloop is er nog de optie een een sms of mailtje te sturen met de vraag om een review te plaatsen.

Webshop

Er zit een compleet functionele webshop in waar u gebruik van kunt maken. Je kunt gemakkelijk alle producten toevoegen, zoals haarlak, scheerapparaat of gel. De klant kan deze online kopen en betalen. U kunt ze dan de optie geven om het als een pakketje te verzenden of de klant kan het ophalen in de zaak.

Er zit een integratie in met PostNL, waardoor u gemakkelijk een pakbon kan uitprinten en plakken op het pakketje met de bestelde spullen. Dit pakketje lever je dan af bij een PostNL punt en het wordt verzonden naar de klant.

Een mooie voorpagina

Een heel belangrijk onderdeel van een kappers website is het afsprakensysteem, want als de klant geen afspraak kan maken heb je ook geen klanten. Daarom hebben wij er voor gekozen om bovenaan in de navigatie een call-to-action knop te hebben om een afspraak te maken, zodat tijdens het scrollen de klant altijd op de knop kan klikken. Ook staat er als je de site opent gelijk in het midden van je scherm staat er een grote call-to-action knop voor afspraken.

Over de barbier

Hier kunt u alles over uw barbier / kapperszaak kwijt kwa hoe jullie bedrijf van gang is gegaan, waar jullie voor streven of nog veel meer. Ook zit er een optionele lees meer knop dus kunt u de bezoeker naar een andere pagina lijden met nog meer over uw barbier / kapperszaak

Prijzen blok

U kunt vanuit de admin pagina van de website uw diensten toevoegen met de prijzen erbij. Deze diensten worden dan hier laten zien, zodat de klant gelijk de prijzen weet. Onderaan staat er ook weer een call-to-action knop, zodat als de klant een keuze heeft kunnen maken hij / zij ook gelijk een afspraak kan maken.

Ons team blok

Hier kunt u al uw medewerkers voorstellen aan klanten met hun werkdagen erbij, zodat als een klant een voorkeur heeft van medewerker hij / zij weet welke dagen de medewerken aan het werk is.

Webshop blok

U kunt op de homepagina een aantal producten aanbevolen of meest verkochte producten weergeven, zodat de klant die gemakkelijk bij u kan kopen. Er zit een hele webshop achter waar de klant kan zoeken naar de producten die hij of zij nodig heeft. De klant kan daar komen door op de knop “Zie alle producten” te klikken of in de navigatie op “Winkel‘ te klikken. Wanneer een klant iets besteld op uw website heeft u de keuze dat klanten alles moeten ophalen in zaak of dat u een verzendmethode toevoegt zoals PostNL.

Foto’s blok

Hier kunt u foto’s kwijt van verschillende onderwerpen.

Reviews blok

Hier komt de integratie met de google reviews. De plugin haalt dan de reviews op google van uw bedrijf en plaatst deze op de homepagina.

Contact blok

En tot slot de contactinformatie, zoals adres, mail en telefoon nummer, maar ook uw locatie op google maps.