Onze aanpak

Kennismaking

Tijdens de kennismaking komen wij graag meer over u, uw bedrijf en uw wensen te weten. We kunnen ergens met een bakkie koffie kennismaken of online als dat beter uitkomt. Wij willen met dit gesprek een basisbeeld krijgen van wat jullie wensen en jullie laten nadenken over belangrijke zaken waar je niet gelijk aan denkt bij het maken van een website

Plan maken

Daarna gaan wij intern vergaderen, plannen en kijken hoe we dit gaan aanpakken. Tijdens dit proces houden we contact met u en proberen we achter al uw wensen te komen. Als wij weten wat uw wensen zijn gaan we ook een website design maken. Hier ontvangen wij graag feedback over en passen wij het aan naar uw wensen.

Aan de slag

Wanneer het design is goedgekeurd en wij een plan hebben gemaakt dat voor ons goed werkt en waar u blij mee bent gaan we aan de slag. Tijdens dit proces ontstaan er soms nog wat vragen en zullen we dus contact houden.

De tussen oplevering

Halverwege het proces zullen wij nog een tussen oplevering doen, zodat we zeker weten dat alles naar uw wensen verloopt. Hierna ontvangen wij graag feedback

Instructie

Voordat de website live gaat geven wij u instructie over hoe de technieken werken op de website werken, zodat u volledige controle hebt over de site. U kunt onder andere zelf teksten aanpassen, kleuren aanpassen, producten toevoegen of bestellingen voltooien.

De definitieve oplevering

Wanneer wij klaar zijn met alle werkzaamheden gaan wij met u nog een keer zitten voor een laatste correctieronde en wanneer alle puntjes op de i zijn gezet is het tijd om live te gaan.

Optimalisatie

Nadat de site een maandje live heeft gestaan en gebruik van is gemaakt. Is er vaak al redelijk wat data bekend. Bijvoorbeeld een techniek wat niet echt lekker werkt met uw bedrijf of een punt waar veel klanten afhaken. Wij gaan dan met u kijken naar deze punten en gaan opzoek naar een oplossing, zodat u het meeste kan halen uit uw website.

Heeft u vragen of wilt u uw project starten?

Neem contact op door het formulier hiernaast in te vullen. Wij zullen dan met u contact openemen om vragen te beantwoorden of bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact